Träningskortlek

Effektivare, enklare och roligare träning.

Startsida

Träningskortlekar:
Alla Träningskortlekar

För mammor

Med 26 kort

Med 56 kort

Med redskap

NYHETER

Paketerbjudanden

Tillbehör

Utan redskap


Kundtjänst

Om oss

Mitt konto

Om våra Träningskortlekar

Förslag på träningsprogram

FAQ

Skrivet om oss

För företag och föreningar


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Din e-post blir endast tillgänglig för oss, så får du reda på när vi får in nya varor eller har några erbjudanden.

Skriv in din e-postadress och klicka "ok".


För att ta bort en adress, klicka härpersonalpresent

Träningskortlek

Årets julklapp
Läs här vad det skrivs om våra Träningskortlekar (klicka för att läsa tidningsartiklarna)

Blossom magazine nr 9, 2010

Fighter magazine nr 8, 2010

Body magazine nr 9, 2010

Aktiv träning nr 10, 2010

MåBra nr 10, 2010

Topphälsa nr 11, 2010

Damernas värld nr 12, 2010

Amelia jul, 2010

Malmö Aviation magazine nr 7, 2010

Idrott och hälsa nr 8, 2010

Friskispresen nr 1, 2011Ett urval av de bloggar som skrivit om våra Träningskort:


"Vill du få inspiration till att skapa nya upplägg på dina träningspass? Ibland är det lätt att fastna och köra samma övningar i samma ordning gång efter gång. Jag har testat Träningskort som finns i flera olika varianter, bland annat träning med kroppsvikt, träning för gravida etcetera. Korten är på engelska och jag tycker om att det bara är att blanda korten och sedan träna det som visas på bilden. Jag är egentligen av den skolan att man ska börja med stora muskelgrupper och sådant som man prioriterar och avsluta med bålträning, men visst kan det vara bra att bara låta slumpen avgöra ibland. Träningen blir ju roligare om det inte är blodigt allvar hela tiden. Ser man till att ha bra kontroll på det man gör är det ingen fara att blanda som man vill"

Sparkibaken.se Årets bästa träningsblogg 2009

"Jag har under ett par dagar testat Träningskort för nyblivna mammor. Det är en kortlek som ska hjälpa oss nyblivna mammor att bli starkare, smidigare och kunna bygga upp våra kroppar så som de var innan magen blev en hängande påse och konditionen lika dålig som en kvarglömd tomat längst in i grönsakslådan. Idén är enkel men smart: Genom att dra olika kort ur leken sätter du själv ihop varierande träningspass. Du kan helt välja på vilken nivå du vill ligga – orkar du köra långt och länge gör du det, vill du ta ett kortare, lättare pass gör du det. Kortleken består av övningar indelade i kategorierna överkropp, underkropp, mittenparti och helkropp. Det finns även med stretchkort som man uppmanas börja och avsluta med varje pass med. (Ett kort påminner till och med om vårt ständigt dåliga samvete – knipövningarna…) På alla kort visar en illustration hur man ska göra och det ges även skriftliga instruktioner i punktform (på engelska). Allt är väldigt tydligt och korten är dessutom färgkodade så till och med jag tycker att kortleken är väldigt enkel att använda. Ändå rymmer den en oändlig variation så risken att tröttna känns minimal.

Själv tycker jag att det är en jättesmart idé. Du kan träna hemma (eller ute på promenad med barnvagnen), du har hundratals kombinationer till ditt förfogande, du kan själv avgöra på vilken nivå eller hur lång tid du vill lägga på träningen. Enda nackdelen som jag kan se är att man verkligen måste vara motiverad för att plocka fram kortleken och köra och du har ingen intstruktör som står och blänger på dig om du maskar. Men det kanske är dags att växa upp och ta sitt ansvar? Din bebis är värd en pigg, stark och frisk mamma, det kan man inte komma ifrån. Med den insikten och ett paket Träningskort i i fickan har man alla möjligheter att bli det.

Nyblivenmamma.com Sveriges främsta mammablogg

Dessa träningskort är utformade som en vanlig kortlek och gör att du kan variera din träning.Det finns Träningskort för under graviditeten och efter graviditeten med övningar för er som inte har något redskap. Övningarna är mycket lätta och ibland känns det som prenatalgympa hämtad från 70talet men har man problem med foglossning så kan det vara en idé. På engelska.

blogg.mama.nu/olgas-blogg/ Olga Rönnbergs mamablogg

 

 

 

 


Antal varor: 0

Din kundkorg är tom
Totalt*: 0.00 kr
* exkl frakt
Visa mig innehållet i min kundkorgVisa kundkorg
Återskapa en tidigare sparad kundkorgÅterskapa kundkorg

Betalning sker via faktura


VAD SÄGER VÅRA KUNDER

Läs vad våra kunder tycker om Träningskortlekarna.

Klicka här