Träningskortlek

Effektivare, enklare och roligare träning.

Startsida

Träningskortlekar:
Alla Träningskortlekar

För mammor

Med 26 kort

Med 56 kort

Med redskap

NYHETER

Paketerbjudanden

Tillbehör

Utan redskap


Kundtjänst

Om oss

Mitt konto

Om våra Träningskortlekar

Förslag på träningsprogram

FAQ

Skrivet om oss

För företag och föreningar


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Din e-post blir endast tillgänglig för oss, så får du reda på när vi får in nya varor eller har några erbjudanden.

Skriv in din e-postadress och klicka "ok".


För att ta bort en adress, klicka härpersonalpresent

Träningskortlek

Årets julklapp
Om våra Träningskortlekar

Träningskortlekarna är utvecklade i USA av Phil Black som har en bakgrund bland annat som personlig tränare, brandman och entreprenör. Företaget som utvecklar och tillverkar korten heter FitDeck och vi är deras generalagent i Sverige. Vill du läsa mer om FitDeck kan du besöka deras hemsida

Träningskortlekarna är ett enkelt och roligt men samtidigt otroligt effektivt träningshjälpmedel. Den bästa träningen är den man gör regelbundet och fortsätter med år efter år. För att man ska hålla motiviationen uppe tror vi det är viktigt att träningen är rolig, enkel och varierad, och detta bidrar Träningskortlekarna till. Speciellt när man tränar på egen hand är det lätt att "fastna" och alltid göra samma övningar i samma ordning vilket drar ner både motivationen och tempot. Träningskortlekarna hjälper dig med motivitionen och håller tempot uppe. Dra ett kort, utför, dra ett nytt kort, utför osv osv. Oftast räcker det med 10-15 minuter får att få ett rejält träningspass i högt tempo.

Träningskortlekarna är samma storlek som en vanlig kortlek vilket gör det enkelt att använda dem hemma, på jobbet, på resan, på gymmet eller under promenaden. Stanna t.ex varje kilometer, stoppa ner handen i fickan och dra ett kort som du utför på plats, fortsätt sen att gå.

Med Träningskortlekarna får du inspiration till att göra nya övningar så att man inte alltid gör sina "standardövningar". Genom att variera övningarna mer kommer du dels att minska risken för skador dels att träna fler muskelgrupper. Du kan dessutom på ett enkelt och lekfullt sätt sätta ihop ett i princip obegränsat antal olika träningspass med Träningskortlekarna, läs några förslag på användningssätt genom att Klicka här.

Träningskortlekarna (som levereras i en ask av hårdplast) innehåller 26 eller 56 Träningskort. Av dessa innehåller 18 eller 50 instruktioner till olika övningar. De övriga korten innehåller förslag på olika träningspass samt rekomendationer för uppvärmning och stretching. Dessutom innehåller varje paket några kort som gör träningen lite roligare och mer varierad som t. ex. "hoppa över nästa kort", "utför nästa kort två gånger", "ta en 30 sekunders paus" och "gör förra kortet en gång till".

Det finns många olika Träningskortlekar med övningar framtagna för en speciell målgrupp. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du reda på när det kommer in nya Träningskortlekar.

Alla Träningskortlekar är uppbyggda enligt samma enkla metod, vilket också gör det lätt att blanda kort från olika paket om man vill det, tex hantelträning med kroppsviktsträning.

Alla Träningskort har förslag på antal övningar som ska göras om man är nybörjare, motionär eller vältränad.

Alla Träningskort har en övning beskriven med bild/bilder och instruktioner för hur övningen ska utföras korrekt (på engelska).

Alla Träningskort är indelade i färger där t.ex blå betyder övningar för överkroppen, grön övningar för bålen osv. Detta gör det lättare om du t.ex bara vill träna överkroppen under ett träningspass. Du kan så klart också välja ut tre blå, tre gröna osv för att få ett varierat pass för hela kroppen. Det innebär också att det går lättare att blanda kort från olika paket t.ex. hantlar, kettlebells och kroppsvikt.

 

 

 

 
Antal varor: 0

Din kundkorg är tom
Totalt*: 0.00 kr
* exkl frakt
Visa mig innehållet i min kundkorgVisa kundkorg
Återskapa en tidigare sparad kundkorgÅterskapa kundkorg

Betalning sker via faktura


VAD SÄGER VÅRA KUNDER

Läs vad våra kunder tycker om Träningskortlekarna.

Klicka här