Träningskortlek

Effektivare, enklare och roligare träning.

Startsida

Träningskortlekar:
Alla Träningskortlekar

För mammor

Med 26 kort

Med 56 kort

Med redskap

NYHETER

Paketerbjudanden

Tillbehör

Utan redskap


Kundtjänst

Om oss

Mitt konto

Om våra Träningskortlekar

Förslag på träningsprogram

FAQ

Skrivet om oss

För företag och föreningar


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Din e-post blir endast tillgänglig för oss, så får du reda på när vi får in nya varor eller har några erbjudanden.

Skriv in din e-postadress och klicka "ok".


För att ta bort en adress, klicka härpersonalpresent

Träningskortlek

Årets julklapp
Vad säger våra kunder?

Här kan du läsa ett urval av våra kunders kommentarer. Vill du också berätta vad du tycker om våra Träningskortlekar? Skicka ett mail till oss kundtjanst@traningskort.com

Med Träningskortleken får jag alltid en varierande och rolig träning där jag själv bestämmer tyngd, tid och plats.

Amelie Rosenblad
Träningskortleken för träning med egen kroppsvikt är enkla att använda och ger mig inspiration och ideér till ett bra träningspass. Korten ger en bra beskrivning på övningarna och man kan även välja svårighetsgrad. Korten passar mig perfekt, de tar ingen plats och kan användas var som helst; enkla att ta med på semestern, jobbresan och promenaden.

Ellen Norrvi
Jag har ofta svårt att själv hitta på övningar och när jag väl kommer på någon så vet jag inte hur de ska utföras korrekt. Träningskortleken är då helt perfekt. Det är bara att blanda och ge. Ibland plockar jag ihop kort till ett helt träningspass, ibland får några stycken följa med på joggingturen eller promenaden. Storleken och att de är inplastade gör att man kan hålla de i en svettig hand. Jag brukar inte kolla vilka kort jag har i handen så varje träningspass är en överraskning.
Att man kan välja svårighetsgrad på övningarna gör variationsmöjligheterna ännu större. Ibland blir det få kort med hög intensitet till en kortrunda i skogen. Ibland tar jag med en kompis på långpromenad och drar ett kort var tionde minut och låter tärningen bestämma svårighet. Underbara variationsmöjligheter. Köp den.

Ylva Andersson
Jag är mycket nöjd med Träningskortleken. Mycket enklare kan det inte bli för en nybörjare att komma igång, veta att man tränar de olika delarna av kroppen, veta hur man utför en övning korrekt samt hur många reps/sets det är lagom att ha som mål.
Bonus är att korten är enkla att ta med och det är roligt att dra några stycken alltefter vilken tid man har tillgänglig.

Ingalill Ridemark
Jag är supernöjd med min Träningskortlek "Kettlebell" då de har gett mig ny inspiration till min kettlebellträning. Träningen har blivit roligare och jag upplever att jag jobbar både mer effektivt och varierat med hjälp av dem. Lägre fram vill jag blanda in ännu fler kortlekar för att få en utmanande och otroligt varierad träning.Antal varor: 0

Din kundkorg är tom
Totalt*: 0.00 kr
* exkl frakt
Visa mig innehållet i min kundkorgVisa kundkorg
Återskapa en tidigare sparad kundkorgÅterskapa kundkorg

Betalning sker via faktura


VAD SÄGER VÅRA KUNDER

Läs vad våra kunder tycker om Träningskortlekarna.

Klicka här