Träningskortlek

Effektivare, enklare och roligare träning.

Startsida

Träningskortlekar:
Alla Träningskortlekar

För mammor

Med 26 kort

Med 56 kort

Med redskap

NYHETER

Paketerbjudanden

Tillbehör

Utan redskap


Kundtjänst

Om oss

Mitt konto

Om våra Träningskortlekar

Förslag på träningsprogram

FAQ

Skrivet om oss

För företag och föreningar


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Din e-post blir endast tillgänglig för oss, så får du reda på när vi får in nya varor eller har några erbjudanden.

Skriv in din e-postadress och klicka "ok".


För att ta bort en adress, klicka härpersonalpresent

Träningskortlek

Årets julklapp
FAQ

Navigera:
Vad är en Träningskortlek och hur ska man använda den?
Vem kan använda Träningskortlekar?
Kan man gå ner i vikt med en Träningskortlek?
Vad är bästa sättet att använda en Träningskortlek?
Hur långt är ett träningspass med en Träningskortlek?
Jag är riktigt vältränad, kommer jag verkligen att kunna ha nytta av en Träningskortlek?
Hur många kort ska jag börja med första träningspass med?
Kan man få en Träningskortlek med mitt företags logga på?
Behöver man någon utrustning för att använda en Träningskortlek?
Kan man blanda kort från olika Träningskortlekar?
Finns det möjlighet till mängdrabatt?

Är det något annat du undrar över, maila oss på kundtjanst@traningskort.com

Vad är en Träningskorlekt och hur ska man använda den?
Träningskortlek är ett enkelt men otroligt effektivt träningshjälpmedel. Den bästa träningen är den man gör regelbundet och fortsätter med år efter år. För att man ska hålla motiviationen uppe tror vi det är viktigt att träningen är rolig, enkel och varierad, och detta bidrar Träningskortleken till.

Träningskortlekarna är samma storlek som en vanlig kortlek vilket gör det enkelt att använda dem hemma, på jobbet, på resan, på gymmet eller under promenaden.

Med Träningskortlekarna får man inspiration till att göra nya övningar så att man inte alltid gör sina "standardövningar". Genom att variera övningarna ner minskas skaderisken och du tränar fler muskelgrupper. Man kan på ett enkelt och lekfullt sätt sätta ihop ett i princip obegränsat antal olika träningspass med Träningskorten, läs några förslag på användningssätt genom att Klicka här.

Träningskortlekarna (som levereras i en ask av hårdplast) innehåller 26 eller 56 kort. Av dessa innehåller 18 eller 50 instruktioner till olika övningar. De övriga korten innehåller förslag på olika träningspass samt rekomendationer för uppvärmning och stretching. Dessutom innehåller varje paket några kort som gör träningen lite roligare och mer varierad som t. ex. "hoppa över nästa kort", "utför nästa kort två gånger", "ta en 30 sekunders paus" och "gör förra kortet en gång till".

Det finns många olika Träningskortlekar med övningar framtagna för en speciell målgrupp. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev då får du reda på när det kommer in nya Träningskortlekar.

Alla Träningskortlekar är uppbyggda enligt samma enkla metod, vilket också gör det lätt att blanda kort från olika paket om man vill det, tex hantelträning med kroppsviktsträning.

Alla Träningskortlekar är indelade i färger där t.ex blå betyder övningar för överkroppen, grön övningar för bålen osv.

Alla Träningskort har förslag på antal övningar som ska göras om man är nybörjare, motionär eller vältränad.

Alla Träningskort har en övning beskriven med bild/bilder och instruktioner för hur övningen ska utföras korrekt (på engelska).

Vem kan använda Träningskortlekar?
Alla som är intresserade av att träna kan använda Träningskortlekarna. Du anpassar djälv hur många kort du vill göra, vilka kort du vill göra och hur länge du vill göra varje övning. Det finns förslag på varje kort hur många övningar man ska göra om manär nybörjare, motionär eller vältränad. Det finns nogranna beskrivningar av hur övningarna ska utföras på ett korrekt sätt.

Kan man gå ner i vikt med en Träningskortlek?
Ja! Viktminskning har två viktiga komponenter, fysisk aktivitet och näringsintag. Om du äter rätt kommer Träningskortleken att kunna hjälpa dig att gå ner i vikt om du använder dem regelbundet. Genom att Träningskortleken gör träningen roligare, enklare och mer varierad kommer den att öka sannolikheten för att du tränar regelbundet och därmed är du en god bit på vägen mot viktminskning.

Vad är bästa sättet att använda en Träningskortlek?
Det finns 100-tals sätt att använda en Träningskortlek på. Vilket sätt som är bäst beror på i vilken form du är, hur motiverad du är och vilken träningsredskap du har tillgång till. Det enklaste sättet är att värma upp, blanda korten, dra ett kort, utför övningen på kortet och gör om så länge det känns bra. Förslag på olika sätt du kan använda Träningskortlekarna på hittar du här.

Hur långt är ett träningspass med en Träningskortlek?
Det är helt upp till dig. Ett träningspass kan vara allt från ett par minuter (om du är nybörjare eller kanske kör många micropass under dagen) till 2 timmar. En rekomenderad längd är att ett tränignspass ska vara 15 minuter vilket är ca 10-12 kort. För den vältränade är det bara att öka antalet kort eller antalet minuter/repetitioner på varje kort.

Jag är riktigt vältränad, kommer jag verkligen att kunna ha nytta av en Träningskortlek?
Absolut! De oändliga möjligheterna som Träningskortlekarna ger att sätta ihop olika träningsprogram gör att du även om du är extremt vältränad kan ha nytta av dem. Du kan köra rena "Träningskortslekspass" eller använda dem som komplement. Testa t. ex Kettlebells, dra 10 kort och gör varje kort i 1 minut efter din löprunda så ska du få känna på mjölksyra.

Hur många kort ska jag börja med första träningspass med?
Detta beror på en mängd faktorer. Ålder, fysisk form, träningsvana etc. En "genomsnittsperson" kanske börjar med 5-10 kort och känner sedan efter nästa dag hur kroppen reagerar. Är man otränad kan det vara bästa att ha 1-2 vilodagar mellan trängingspassen i början.

Kan man få en Träningskortlek med mitt företags logga på?
Om du är intresserad av att köpa in ett större antal Träningskortlekar till ditt företag eller din förening så kan vi skräddarsy utseendet på korten. Du kan få dem med logga på, eller annat tryck. Är du intresserad av att veta mer om dessa möjligheter maila till kundtjanst@traningskort.com

Behöver man någon utrustning för att använda en Träningskortlek?
Det är upp till dig. Många av våra Träningskortlekar kräver ingen utrustning alls men vissa kräver t.ex hantlar eller kettlebells och då står detta tydligt i beskrivningen.

Kan man blanda kort från olika Träningskortlekar?
ABSOLUT! Alla Träningskortlekar är utformade med tanken att man ska kunna blanda de olika paketen. På detta sätt ökar du möjligheterna ytterligare att skapa dina egenutvecklade träningsprogram.

Finns det möjlighet till mängdrabatt?
Representerar du en förening eller ett företag och vill beställa ett större antal Träningskortlekar, kontakta oss för att diskutera möjligheterna till mängdrabatt.

 

 
Antal varor: 0

Din kundkorg är tom
Totalt*: 0.00 kr
* exkl frakt
Visa mig innehållet i min kundkorgVisa kundkorg
Återskapa en tidigare sparad kundkorgÅterskapa kundkorg

Betalning sker via faktura


VAD SÄGER VÅRA KUNDER

Läs vad våra kunder tycker om Träningskortlekarna.

Klicka här